Χειρουργός Οφθαλμίατρος | Βλεφαροπλαστική
  
  
  
 
DR ΤΡΑΚΟΣ
DR ΤΡΑΚΟΣ
DR ΤΡΑΚΟΣ
DR ΤΡΑΚΟΣ
DR ΤΡΑΚΟΣ
DR ΤΡΑΚΟΣ
 

1.  O Dr Τράκος είναι Συγγραφέας στο Βιβλιο
‘‘Aesthetic Oculofacial Rejuvenation’’

 

 800-545-2522, www.us.elsevierhealth.com

www.amazon.com/Aesthetic-Oculofacial-Rejuvenation-DVD-Non-Invasive/dp/0702033650

www.abebooks.co.uk/servlet/SearchResults?an=Trakos%2C+Nikolaos

 

 

«Το βιβλίο «Αισθητική Ανανέωση Ματιών-Προσώπου» καλύπτει τις πιο σύγχρονες μη επεμβατικές τεχνικές για τα μάτια και το πρόσωπο μέσα από τις υψηλότερης ποιότητας έγχρωμες εικόνες και μία βήμα προς βήμα καθοδήγηση.

Παρουσιάζονται οι θεμελιώδεις απόψεις από την πλευρά του χειρουργού οφθαλμιάτρου και πλαστικού χειρουργού.

Το αποτέλεσμα είναι ένα ενημερωμένο βιβλίο στα πιο καυτά θέματα συμπεριλαμβανομένου του Μπότοξ, των αισθητικών ενθεμάτων (υαλουρονικό κα), τα ραδιοκύματα και συνδυαστικές θεραπείες.

Στο βιβλίο έχει συγκεντρωθεί μία ομάδα διεθνών συγγραφέων, που έναι στην κορυφή της εκτίμησης - αναγνώρισης, ώστε να διασφαλισθεί ότι θα λάβετε ισορροπημένες, αξιόπιστες και σύγχρονες πληροφορίες, που αντικατοπτρίζουν τις πρόσφατες εξελίξεις από όλο τον κόσμο. Βίντεο σημαντικών επεμβάσεων σε DVD θα σας επιτρέψουν να δείτε τους ειδικούς και να τελειοποιήσετε την τεχνική σας. Θα έχετε ό,τι χρειάζεσθε για να διευρύνετε τις δυνατότητες σας και να δώσετε στους ασθενείς σας τα αποτελέσματα που επιθυμούν”.  (Amazon)

 

 

 

 2. A Manual of Systematic Eyelid Surgery (Εγχειρίδιο Χειρουργικής Βλεφάρων)

 

 ISBN: 978-0-7506-4550-8Butterworth-Heinemann

 

 

Ο Dr Τράκος έχει μεταφράσει στα Ελληνικά το βιβλίο “A Manual of Systematic Eyelid Surgery” (Εγχειρίδιο Χειρουργικής Βλεφάρων), 3η έκδοση, του συγγραφέα J.R.O. Collin, το οποίο αποτελεί το πρώτο εγχειρίδιο οφθαλμικής πλαστικής στην ελληνική γλώσσα.

Ο Dr Τράκος εργάσθηκε με τον συγγραφέα J.R.O. Collin, που υπήρξε και ο μέντοράς του, δουλεύοντας και χειρουργώντας μαζί του στο Moorfields Eye Hospital, και σε ιδιωτικά κέντρα όπου και έκανε το Fellowship στην Οφθαλμική Πλαστική Αισθητική και Επανορθβωτική Χειρουργική (Oculoplastics - Οφθαλμοπλαστική), και πριν συνεχίσει την μετεκπαίδευσή του στην Αμερική.


Το “Εγχειρίδιο Χειρουργικής Βλεφάρων”, προσφέρει ξεκάθαρη, βήμα-προς-βήμα περιγραφή καθώς και λεπτομερή διαγράμματα από τις πιο συχνά εφαρμοζόμενες τεχνικές χειρουργικής βλεφάρων, που ο συγγραφέας θεωρεί πιο χρήσιμες, συμπεριλαμβάνοντας και τις πιο σύγχρονες τεχνικές αισθητικής χειρουργικής.Πλήρως ανανεωμένη και ενημερωμένη, η 3η έκδοση αυτής της πολύ επιτυχημένης επιστημονικής πηγής παραμένει απολύτως σύγχρονη καλύπτοντας τη βλεφαροπλαστική, το εκτρόπιο, το εντρόπιο, την πτώση βλεφάρου, τους όγκους των βλεφάρων, τη θυρεοειδική οφθαλμοπάθεια και άλλα θέματα που αφορούν την οφθαλμοπλαστική.Το “Εγχειρίδιο Χειρουργικής Βλεφάρων”, παρουσιάζει στον αναγνώστη όλη τη γνώση που απαιτείται για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος.Κριτικές
  «Σε αυτό το εγχειρίδιο, …αυτό το κείμενο αποτελεί ένα απαραίτητο ανάγνωσμα για όλους τους επιστήμονες του τομέα -- διακρινόμενο για την σαφή του ανάλυση και την ταξινομημένη του δομή. (…) Επιπλέον, ο Collin παρουσιάζει πολλές καινούριες γνώσεις στην 3η έκδοση της πραγματείας του, συμπεριλαμβανομένου ενός εξαιρετικού τμήματος που αφορά στην αντιμετώπιση των όγκων των βλεφάρων (ένας τομέας του κλάδου πολύ ευαίσθητος και απαιτητικός από πλευράς του οφθαλμιάτρου). (…)

Ο αναγνώστης θα διαπιστώσει ότι το “Εγχειρίδιο Χειρουργικής Βλεφάρων” είναι γραμμένο με σαφήνεια, εύκολη διάρθρωση, και με λελογισμένη χρήση εικόνων που χρησιμεύουν για τη διασαφήνιση των κύριων σημείων των τεχνικών που αναφέρονται στο κείμενο. Αν ένας οφθαλμίατρος έπρεπε να επιλέξει ένα μόνο βιβλίο αναφοράς για το ιατρείο του το οποίο να συμβουλεύεται για χειρουργικές τεχνικές, δεν θα ήταν λάθος να καταλήξει σε αυτήν την επιλογή».

The Electric Review, Μάιος/Ιούνιος 2006

1   2