Χειρουργός Οφθαλμίατρος | Βλεφαροπλαστική
  
  
  
 
Eπιμήκυνση βλεφαρίδων
Eπιμήκυνση βλεφαρίδων
Eπιμήκυνση βλεφαρίδων
Eπιμήκυνση βλεφαρίδων
Μακριές, πυκνές, έντονες φυσικές βλεφαρίδες.

Πραγματοποιήστε την ευχή σας, το όνειρο πολλών γυναικών! Τώρα μπορείτε!

 

 

Latisse 

Τι είναι το Latisse®? 
Το Latisse®  είναι το προιόν θεραπείας της υποτρίχωσης, και χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη των βλεφαρίδων, κάνοντάς τις πιο μακριές, πυκνές και έντονες. 

Τι είναι η υποτρίχωση των βλεφαρίδων? 
Η υποτρίχωση αποτελεί έναν ιατρικό όρο που αναφέρεται στις περιπτώσεις όπου δεν υπάρχουν αρκετές ή επαρκείς βλεφαρίδες. 

Πως λειτουργεί το Latisse®?


 Παρότι, ο ακριβής τρόπος δράσης δεν είναι απόλυτα γνωστός πιστεύεται ότι το Latisse® επηρεάζει τη φάση ανάπτυξης του κύκλου ζωής της βλεφαρίδας με δύο τρόπους: 1) αυξάνει τη διάρκεια αυτής της φάσης και 2) αυξάνει τον αριθμό των βλεφαρίδων που βρίσκονται στη φάση αυτή.

 

Πως εφαρμόζεται το Latisse®?

Το Latisse® εφαρμόζεται μία φορά την ημέρα, κάθε βράδυ, στη βάση των βλεφαρίδων του άνω βλεφάρου. Μην το εφαρμόζετε μέσα στο μάτι ή στο κάτω βλέφαρο διότι μπορεί να προκληθεί αύξηση της τριχοφυΐας εκτός της εφαρμοζόμενης περιοχής.

 

Πόσο σύντομα θα δω αποτέλεσμα?

Οι χρήστες του Latisse® μπορεί να δουν τα πρώτα αποτελέσματα μετά από 8 εβδομάδες με το τελικό αποτέλεσμα σε 12 με 16 εβδομάδες. Η ανάπτυξη είναι σταδιακή, κατά τη διάρκεια της νύχτας και με το πέρασμα του χρόνου.

 

Αντικαθιστά το Latisse® τη χρήση της μάσκαρα?

Όχι, το Latisse® δεν λειτουργεί ως υποκατάστατο της μάσκαρα. Το Latisse® αποτελεί μία θεραπευτική λύση για τις περιπτώσεις λίγων ή ανεπαρκών βλεφαρίδων. Παρόλα’ αυτά η μάσκαρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με το Latisse®

 

Τι γίνεται αν ξεχάσω να βάλω ένα ή περισσότερα βράδια?

Αν ξεχάσετε μία ή λίγες εφαρμογές, μην προσπαθήσετε να αντικαταστήσετε τις φορές που χάσατε. Απλά εφαρμόστε το Latisse® το επόμενο βράδυ και συνεχίστε κανονικά το πρόγραμμα. 

Τι θα συμβεί αν σταματήσω να χρησιμοποιώ το Latisse®?

Αν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το Latisse®, οι βλεφαρίδες σας αναμένεται να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση σε διάστημα μερικών εβδομάδων ή μηνών.

 

Τι πρέπει να κάνω αν φοράω φακούς επαφής? Οι φακοί επαφής πρέπει να αφαιρούνται πριν την εφαρμογή του Latisse® και μπορούν να ξαναφορεθούν 15 λεπτά μετά την εφαρμογή του.

 

Τι πρέπει να κάνω αν μπει Latisse® μέσα στο μάτι?

Το Latisse® αποτελεί οφθαλμολογικό φαρμακευτικό προϊόν. Αν μπει μέσα στο μάτι δεν αναμένεται να προκαλέσει βλάβη. Το μάτι δεν χρειάζεται να πλυθεί για να ξεβγάλετε τη σταγόνα που κυκλοφόρησε στην επιφάνεια του οφθαλμού.

 

Τι να κάνω αν μου προκληθεί φαγούρα στο μάτι?

Φαγούρα μπορεί να προκληθεί αμέσως μετά την εφαρμογή. Αν η φαγούρα επιμένει ή παρατηρήσετε άλλου είδους συμπτώματα, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

 

Τι να κάνω αν το μάτι κοκκινίσει?

Ερυθρότητα μπορεί να προκληθεί αμέσως μετά την εφαρμογή. Αν η ερυθρότητα επιμένει ή παρατηρήσετε άλλου είδους συμπτώματα, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

 

Τι είναι η «υπέρχρωση του δέρματος»?

Αποτελεί συνηθισμένο φαινόμενο κατά το οποίο περιοχές του δέρματος γίνονται πιο σκούρες από τη γύρω περιοχή τους. Η υπέρχρωση του δέρματος είναι μία πιθανή παρενέργεια του Latisse®, αλλά συνήθως είναι αναστρέψιμη μετά τη διακοπή του προϊόντος. 

Μπορεί το Latisse® να μου προκαλέσει αλλαγή στο χρώμα των ματιών?


Παρόλο που η υπέρχρωση της ίριδας δεν έχει αναφερθεί στις κλινικές μελέτες με το Latisse®, οι ασθενείς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχει πιθανότητα αύξησης της καφέ χρωστικής της ίριδας η οποία είναι πιθανό να είναι και μόνιμη. 

Γιατί οι οδηγίες λένε να εφαρμόζεται το Latisse® μόνο στη βάση των βλεφαρίδων του άνω βλεφάρου?

Κλινική μελέτη έχει πραγματοποιηθεί  σε ασθενείς που εφάρμοζαν το Latisse® μόνο στη βάση των βλεφαρίδων του άνω βλεφάρου. Μην εφαρμόζετε το προϊόν μέσα στο μάτι ή στο κάτω βλέφαρο. Υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί αύξηση της τριχοφυΐας στις περιοχές που έρχονται επανειλημμένα σε επαφή με το Latisse®. Είναι σημαντικό να εφαρμόζετε το Latisse® μόνο στο δέρμα του άνω βλεφάρου στη βάση των βλεφαρίδων χρησιμοποιώντας τους αποστειρωμένους εφαρμοστές που συνοδεύουν τη συσκευασία και προσεκτικά να απομακρύνετε οποιαδήποτε περίσσεια Latisse® από το χείλος του βλεφάρου ώστε να αποφύγετε να τρέξει στο μάγουλο ή σε άλλες περιοχές δέρματος.

 

 

 

Το LATISSE™ είναι εύκολο στη χρήση του. Εχει γίνει αποδεκτό από τον αμερικανικό οργανισμό 
φαρμάκων FDA .
Εφαρμόζεται στη βάση των βλεφαρίδων με ένα ειδικού τύπου πινελάκι. 
Η μελέτη από το FDA έδειξε ότι  οι βλεφαρίδες γίνονται κατά 25% πιο μακριές, κατά 106% παχύτερες και κατά 18% πιο σκούρες.
 
 
 
Ο Dr Νικόλαος Τράκος, MD, PhD, έχει εξειδικευθεί στην Οφθαλμική Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική στο Λονδίνο, τη Mayo Clinic και το  Los Angeles, USA, και είναι εδικός σε θέματα 
αισθητικής Οφθαλμολογίας. Ως οφθαλμίατρος έχει εμπειρία στη χρήση της συγκεκριμένης φαρμακευτικής ουσίας τα τελευταία 10 χρόνια.. 
 
 
 
Έχετε ερωτήσεις για το LATISSE™? Καλέστε στο 210 6013771 για περισσότερες πληροφορίες.