Χειρουργός Οφθαλμίατρος | Βλεφαροπλαστική
  
  
  
 
DR ΤΡΑΚΟΣ
DR ΤΡΑΚΟΣ
DR ΤΡΑΚΟΣ
DR ΤΡΑΚΟΣ
DR ΤΡΑΚΟΣ
DR ΤΡΑΚΟΣ
Εξειδίκευση

O Dr. Νικόλαος Τράκος είναι διακεκριμένος Χειρουργός Οφθαλμίατρος που έχει εξειδικευθεί στην Αισθητική και Επανορθωτική χειρουργική των οφθαλμών και της περιοφθάλμιας περιοχής (βλέπε Οφθαλμοπλαστική* - και Oculoplastic surgeon στη Wikipedia).

 

Ο Dr. Τράκος εξειδικεύεται στα Βλέφαρα, στη Δακρυϊκή Συσκευή και στον Κόγχο, αλλά και στην Αισθητική Οφθαλμολογία. Είναι πρωτοπόρος στις υψηλότερου επιπέδου τεχνικές όπως ενδοσκοπικές τεχνικές ή τεχνικές μέσα από μικρή τομή, καθώς και θεραπείες με Λέιζερ – ραδιοσυχνότητες.

 

Είναι Senior Instructor στην Αμερικάνικη Ακαδημία Οφθαλμολογίας και επίτιμος προσκεκλημένος ομιλητής σε Διεθνή συνέδρια ως ειδικός. Έχει έναν υψηλό αριθμό ομιλιών και δημοσιεύσεων σε ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά. Είναι συγγραφέας σε βιβλία Οφθαλμοπλαστικής που κυκλοφορουν στο εξωτερικό, όπως το ‘’Αesthetic Oculofacial Rejuvenation” (Αισθητική Ανανέωση Ματιών-Προσώπου).

 

Οι ασθενείς μας έρχονται από άλλα μέρη της Ελλάδος και από το εξωτερικό για να βρούνε λύση σε προβλήματα που αρκετές φορές είναι πολύπλοκα. Ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων όπως οφθαλμίατροι, δερματολόγοι, γενικοί πλαστικοί χειρουργοί, ωτορινολαρυγγολόγοι, ενδοκρινολόγοι και νευρολόγοι μας παραπέμπουν περιστατικά που χρειάζονται μία πιο εξειδικευμένη αντιμετώπιση.

 

Οι περισσότεροι ασθενείς μας είναι άνθρωποι που επιθυμούν είτε να λύσουν λειτουργικά προβλήματα ή να βελτιώσουν ατέλειες ώστε να νιώθουν καλύτερα με τους εαυτούς τους και τους γύρω τους. Κάποιοι θέλουν να βελτιώσουν φυσικά χαρακτηριστικά που τους ενοχλούν καιρό και επιθυμούν να το συζητήσουν με τον ειδικό.

 

Η συνεισφορά του Dr. Τράκου στον τομέα των βλεφάρων- οφθαλμοπλαστικής αλλά και στον τομέα “προβλημάτων της όρασης” έχει αλλάξει τη ζωή πολλών ανθρώπων βελτιώνοντας την εμφάνισή τους, αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή τους και το πιο σημαντικό βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τους.

 

Ο Dr. Τράκος έχει βοηθήσει εκατοντάδες ασθενών. Εδώ μπορείτε να βρείτε ορισμένες ιστορίες – μαρτυρίες ασθενών.

 

Ο Dr. Τράκος και το προσωπικό του σας καλωσορίζουν και σας προσκαλούν να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα (website) μας, και να μάθετε περισσότερα για την Τέχνη της Κοσμητικής και Επανορθωτικής Οφθαλμοπλαστικής χειρουργικής και Οφθαλμολογίας. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που μας δίνετε το προνόμιο να σας βοηθήσουμε και να σας ενημερώσουμε. Παρακαλούμε πάρτε την ευκαιρία τώρα να κερδίσετε όσο περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές μπορείτε από την επίσκεψή σας αυτή.

Πιστεύουμε ότι το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε κάποια κοσμητική θεραπεία είναι η ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μεταξύ του ιατρού και του ασθενούς. Ένα σημαντικό μέρος κάθε χειρουργικής επέμβασης, ειδικά κοσμητικής, είναι το να δοθεί χρόνος στον ‘η στην ασθενή ώστε να ενημερωθεί. Σας προσκαλούμε να συναντηθείτε με τον Dr.. Τράκο και να συζητήσετε μαζί του τι σας απασχολεί. Σας παρακαλούμε να αισθανθείτε ελεύθεροι να εποικοινωνήσετε μαζί μας για να εξερευνήσετε τις επιλογές σας στην κοσμητική χειρουργική και να μάθετε πώς μπορείτε να δείχνετε καλύτερες ή ..καλύτεροι.

 

 

*Οφθαλμοπλαστική:

Τα προηγούμενα 10 χρόνια η τέχνη της πλαστικής χειρουργικής και της κοσμητικής χειρουργικής των βλεφάρων έκανε θεαματικά βήματα προόδου. Με την ραγδαία εξέλιξη των χειρουργικών τεχνικών και της ιατρικής γνώσης έγινε αναγκαία η δημιουργία των υποειδικοτήτων. Η ανατομία γύρω από τα μάτια και τον κόγχο είναι πολύπλοκη και λεπτεπίλεπτη. Ο χειρουργός που έχει εξειδικευθεί στην Οφθαλμική Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική (Οφθαλμοπλαστική) έχει εκπαιδευθεί και στην οφθαλμολογία και στην πλαστική χειρουργική κάνοντας Fellowship σε Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του Εξωτερικού.